Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag myönsi aiemmin, että seura etsii jo tammikuussa korvaajaa seurasta häädetylle Cristiano Ronaldolle. The Telegraphin mukaan Man United on kiinnostunut Gonçalo Ramosista.

United haluaa löytää korvaajan Ronaldolle jo tammikuussa, vaikka ten Hagilla riittää tiettävästi luottoa nykyiseen ykköshyökkääjä Anthony Martialiin. Martial, 27, ei silti ole välttämättä pitkän aikavälin ratkaisu Unitedille.

Telegraph tietää kertoa, että United on seurannut Ramosin, 21, otteita jo pidemmän aikaa. Tosin niin on moni muukin Euroopan huippuseura. Ramos on tehnyt alkukauden aikana Benfican riveissä 11 sarjaottelussa yhdeksän maalia.

Ramos nousi Benficassa ykköshyökkääjäksi, kun Darwin Núñez siirtyi viime kesänä Liverpooliin. Tietynlainen läpimurto nähtiin Ramosin osalta MM-kisoissa, kun hyökkääjä vei Portugalin riveissä Ronaldolta avauskokoonpanon paikan neljännesvälierässä Sveitsiä vastaan ja iski hattutempun.

Olisikin kohtalon ivaa, jos maajoukkueessa Ronaldon syrjäyttänyt Ramos hankittaisiin Old Traffordille samasta syystä. Korvaamaan Ronaldo.

United ei halua maksaa ylihintaa tammikuussa, mutta vaakakupin toisella puolella on se, että kilpailu Ramosista on entistä kovempaa ensi kesänä. Silloin hintalappu voi olla jo huomattavasti korkeampi kuin tammikuussa.

Tammikuun siirto on toisaalta Benfican näkövinkkelistä hyvin vaikea, sillä portugalilaisseura jatkaa yhä pelejään Mestarien liigan pudotuspeleissä. Ramosin vinkkelistä Unitedilla olisi tarjota loppukauden aikana vain Eurooppa-liigan pelejä, joita niitäkin voi tulla vain kaksi, sillä heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella United kohtaa Barcelonan.

Toisaalta siirto Valioliigaan ja melkoisesti kasvava palkkapussi varmasti houkuttelevat. Ten Hagin puheista päätellen United on tosissaan etsimässä hyökkääjää tammikuun siirtoikkunassa.

– Haluamme hyökkääjän tammikuussa, mutta vain jos löytyy oikea pelaaja. Teemme kaiken voitavamme. Aiomme tutkia kaikki mahdollisuudet ja aiomme tehdä kaikkemme, jos mahdollisuus aukeaa, ten Hag kommentoi.

LUE MYÖS!