Valioliigassa 34 maalia iskenyt hyökkääjä Charlie Austin on jättänyt australialaisen Brisbane Roarin vain puolen vuoden jälkeen.

Austin, 33, lähti viime kesänä Queens Park Rangersista ja siirtyi Brisbaneen seuran suurena tähtihankintana, mutta hän ehti pelata Australissa vain kahdeksan ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia.

Englannin maajoukkueringissä vuonna 2015 käväissyt Austin perusteli lähtöään perhesyillä. Hänellä ja Brisbane Roarilla oli ”monivuotinen” sopimus.

– Olen puhunut seuran kanssa ja päättänyt lähteä. Se ei liity mitenkään jalkapalloon tai muuhun sellaiseen, olen nauttinut ajastani täällä, kommentoi Austin Brisbanen sivuilla.

– Tällä hetkellä urallani, lasteni elämässä ja avioliitossani minun on asetettava perheeni etusijalle, ja olen päättänyt palata kotiin.

– Jalkapallo on hyvin itsekästä, mutta kun ikääntyy ja saa perheen, tein itsekkään päätöksen tulla tänne.

Charlie Austin

@chazaustin10
Thank you @brisbaneroar for all your support over the last 6 months. The management, the lads & the fans have been fantastic, & still supported me even during my deliberations to head home. I've loved the Aleague and hope it continues to grow. Family first ,football second❤️