Manchester United tarkkailee hyökkääjiä ja oikeita laitapuolustajia tammikuun siirtoikkunaa ajatellen, kertoo Sky Sports.

Yksi Unitedin tarkkailemista hyökkääjistä on PSV Eindhovenin Cody Gakpo, joka iski Hollannille kolme maalia Qatarin MM-kisoissa.

Gakpo, 23, oli Unitedin kiikarissa jo viime kesänä, mutta manchesterilaisseura päätti tuolloin hankkia Antonyn Ajaxista.

Puolustuksen oikean laidan vahvistaminen riippuu pitkälti siitä, jättääkö Aaron Wan-Bissaka Unitedin tammikuussa.

Selkävammasta kärsinyt Wan-Bissaka, 25, on saanut tällä kaudella vain neljä minuuttia peliaikaa, eikä hän ole ollut täysikuntoisenakaan manageri Erik ten Hagin suunnitelmissa.

Manchester United on tietoinen, että pelaajat saattavat maksaa tammikuun siirtoikkunassa enemmän kuin kesällä, etenkin MM-kisojen jälkeen. Skyn mukaan on myös iso mahdollisuus, että United ei hanki tammikuussa ketään.

United käytti viime kesänä yli 240 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin, eikä se halua rikkoa UEFA:n taloudellisen reilun pelin sääntöjä.

Jos tammikuun siirtoikkunassa ei ole saatavilla monivuotista pelaajaa, United saattaa turvautua myös lainahankintoihin. Seuran päätavoitteet koskevat kuitenkin tulevan kesän siirtoikkunaa.