Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Bastian Schweinsteiger sanoo tietävänsä, miten joukkue saa parhaan irti hyökkääjästään Anthony Martialista.

Martial, 27, saapui Unitediin kesällä 2015 AS Monacosta 60 miljoonalla eurolla ja suurten odotusten saattelemana.

Ranskalaishyökkääjä on ajoittain väläytellyt loistavia suorituksia ja takonut kiitettäviä maalimääriä, mutta yleinen mielipide on, että loukkaantumisista kärsinyt Martial ei ole onnistunut lunastamaan täyttä potentiaaliaan Old Traffordilla.

Unitedia vuosina 2015-2017 edustanut Scwheinsteiger, 38, sanoo, että Martialia pitää ohjata ja käsitellä oikein.

– Hänellä on valtavasti potentiaalia. Muistan todella hyvin, kun hän tuli Unitediin ja teki sen maalin Liverpoolia vastaan erityisellä tavalla, kommentoi Schweinsteiger MUTV:lle.

– Hänelle on annettava itseluottamusta, mutta häntä on myös puskettava välillä eteenpäin. Siten hän voi olla yksi parhaista pelaajista. Mutta hänen on ymmärrettävä se ensin, ja se on valmentajien ja joukkuekaverien tehtävä.

– Kun minä pelasin hänen kanssaan, yritin aina saada hänet oikeaan paikkaan pallon kanssa. Yritin antaa hänelle pallon oikeissa tilanteissa, joissa hän pääsee näyttämään osaamistaan eniten, kuten yksi vastaan yksi -tilanteissa, yhdellä kahta vastaan, pallollisena naama kohti maalia.

– Niitä hetkiä hän odottaa, ja niissä hän tuottaa tulosta. Loppujen lopuksi hänelle tärkeitä ovat maalit ja syötöt.