Cristiano Ronaldo on ollut läpi syksyn median otsikoissa. Siinä ei ole mitään uutta, mutta tällä kertaa Ronaldosta on puhuttu pitkälti vain erilaisten kohujen vuoksi.

Peliaika Manchester Unitedissa jäi syyskaudella hyvin pieneksi. Se johti siihen, että Ronaldo avautui haastattelussa Piers Morganille ja haukkui muun muassa seuran omistajat, entiset joukkuetoverinsa ja totesi, ettei kunnioita Erik ten Hagia.

Hetki haastattelun jälkeen Manchester United tiedotti purkaneensa Ronaldon sopimuksen. Ronaldo on siten parhaillaan vapaa agentti.

Pelaajaurallaan kymmenen vuoden ajan Manchester Unitedia edustanut Antonio Valencia pettyi siihen, millä tavalla Ronaldon United-ura päättyi.

– On sääli, että Ronaldo lähti Manchester Unitedista sillä tavalla kuin lähti. Ronaldon kaltaisen pelaajan olisi pitänyt poistua siten, että koko stadion olisi kiittänyt häntä taputtaen. Kannattajat rakastivat Ronaldoa.

Valencia ei pitänyt Ronaldon haastattelusta.

– Se Ronaldon antama haastattelu oli häpeällinen. Hänellä oli syynsä sanoa, mitä sanoi, mutta se tapa, millä hän lähti tuntui minusta todella pahalta. Se sattui. Toivon Ronaldolle kaikkea hyvää uudessa seurassaan, Valencia sanoi The Athleticille.