Marseillen pelaajalegenda ja nykyinen seuralähettiläs Basile Boli sanoo, että portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldo neuvotteli viime kesänä siirrosta ranskalaisseuraan.

Ronaldo, 37, pyrki lehtitietojen mukaan jättämään viime kesänä Manchester Unitedin, mutta hänelle ei löytynyt siirtoikkunan takarajaan mennessä sopivaa ottajaa.

Portugalilaistähti jäi Unitediin, mutta kesää seurasivat myrskyisät kuukaudet Manchesterissa. Lopulta hän purki sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa marraskuun lopussa annettuaan kohua herättäneen haastattelun, jossa hän tylytti seuran omistajia ja entisiä pelaajia sekä manageri Erik ten Hagia.

Tuoreiden tietojen mukaan Ronaldolla on tällä hetkellä pöydällään erittäin rahakas tarjous saudiarabialaiselta Al-Nassrilta, mutta hän odottaa vielä, millaisia tarjouksia hän voisi saada Euroopan huippusarjoista.

Boli, 55, harmitteli NW Sportin haastattelussa, että Ronaldo ei valinnut Marseillea viime kesänä uudeksi seurakseen.

– Cristiano Ronaldo neuvotteli Marseillen kanssa. Minusta hänen olisi kannattanut tulla, kommentoi Boli Goalin mukaan.

– Hän on lahjakas pelaaja, vaikka hän onkin hieman vanha. Uskon, että hänellä olisi vielä annettavaa Ranskan pääsarjassa.

– Me näimme, että Lionel Messillä oli vaikeuksia ensimmäisellä kaudellaan [PSG:ssä], mutta toisena vuotenaan hän on osoittanut, että hän on ykkönen.