Chelsea on nimittänyt Christopher Vivellin seuran uudeksi tekniseksi johtajaksi. Saksalainen aloittaa uudessa työssään välittömästi toimittuaan aiemmin RB Leipzigin ja Red Bull Salzburgin tehtävissä.

– Chelsea FC on iloinen voidessaan ilmoittaa Christopher Vivellin nimityksestä. Hän aloittaa välittömästi Chelsea FC:n uutena teknisenä johtajana, seura kertoo tiedotteessaan.

Erling Haalandin, Patson Dakan ja monen muun huippupelaajan urallaan hankkinut Vivell liittyy Chelsean uudistettuun rekrytointitiimiin, ja sanoo odottavansa innolla yhteistyötä päävalmentaja Graham Potterin kanssa.

– Chelsea rakentaa maailman jalkapallon jännittävintä projektia, ja olen erittäin ylpeä päästessäni mukaan. Seuralla on niin paljon potentiaalia jatkaa menestystä, kehitystä ja kasvua, Vivell sanoo.

– Uuden omistajan, Graham Potterin ja laajemman urheilutiimin alaisuudessa on selkeä ja kestävä filosofia, jonka perustana ovat suorituskykyanalyysit, data ja innovaatiot, ja odotan innolla pääseväni osalliseksi tähän.

Puheenjohtaja Todd Boehly ja osaomistaja Behdad Eghbali jakoivat myös ajatuksensa seuran verkkosivuilla Vivellistä, joka on toiminut aiemmin muun muassa kykyjenetsijän roolissa.

– Olemme iloisia, että Christopher ottaa tämän tärkeän johtotehtävän seurassa. Hänen työnsä Saksassa ja Itävallassa puhuu puolestaan. Luotamme siihen, että hän jatkaa vaikuttavaa uraansa täällä Chelseassa, sanoo Boehly.

– Hän antaa tärkeää tukea Grahamille ja omistajaryhmälle ja on tärkeässä osassa edistämässä yleistä visiotamme seuran suhteen, Eghabi lisää.

Vivell saapuu täyttämään Petr Cechin saappaita, jotka jäivät hetkellisesti tyhjäksi hänen poistuttua Stamford Bridgeltä viime kesänä. Mediatietojen mukaan Chelsea etsii Vivellin lisäksi uutta urheilutoimenjohtajaa.

LUE MYÖS: