Chelsean keskuspuolustaja Wesley Fofana joutuu tähystykseen loukkaannuttuaan suljetuin ovin pelatussa ystävyysottelussa Brentfordia vastaan tiistai-iltana.

22-vuotias toppari pelasi viimeksi The Bluesin paidassa lokakuun alussa, jolloin hän loukkasi polvensa tehtyään joukkueen ensimmäisen maalin AC Milania vastaan Mestarien liigassa.

Kyseinen polvivamma piti Fofanan sivussa aina MM-kisatauolle saakka, mutta hän on viime viikkoina tehostanut toipumistaan ja harjoitellut tavalliseen tapaan ykkösmiehistön kanssa.

Nyt manageri Graham Potterilla on kuitenkin taas syytä huoleen, kun Fofana joutui jättämään tiistain ystävyysottelun Brentfordia vastaan kesken, eikä hänen tuoreen vammansa vakavuus ole vielä tiedossa.

Asiasta tiedetään enemmän lähipäivinä, kun Potter pitää lehdistötilaisuuden perjantaina ennen Chelsean ja Bournemouthin välistä Valioliiga-ottelua 27. joulukuuta.

Chelsea voitti Brentfordin tiistaina 5–1-lukemin, kun Saksalle MM-kisoissakin osunut Kai Havertz pyssytti hattutempun.

Chelsean joukkueessa esiintyi sekoitus akatemianuorukaisia ja MM-kisoissa mukana olleita pelaajia, joista Kroatian Mateo Kovacic ja Marokon Hakim Ziyech eivät ole vielä liittyneet Potterin vahvuuteen Qatarissa tekemiensä urotöiden jälkeen.

LUE MYÖS!