Real Madridin ja Sevillan entinen päävalmentaja Julen Lopetegui aloitti valtakautensa Wolverhamptonin peräsimessä juuri ja juuri voitokkaasti, kun kaksi myöhäistä maalia Kakkosliigan sarjajumbo Gillinghamia vastaan riittivät varmistamaan paikan Carabao Cupin viidennelle kierrokselle.

Lopetegui nimitettiin pestiinsä yli kuusi viikkoa sitten, mutta teki ensiesiintymisensä Molineux Stadiumilla ja englantilaisen jalkapallon parissa vasta tiistai-iltana.

Gillingham onnistui pitämään Wolvesin aisoissa peräti 77 minuutin ajan, ennen kuin meksikolaishyökkääjä Raúl Jiménez, joka pelasi ensimmäistä otteluaan Wolvesille lähes neljään kuukauteen, vei isännät johtoon rangaistuspilkulta.

Vasen laitapelaaja Rayan Aït-Nouri sai sen jälkeen voiton näyttämään helpommalta kuin se oikeasti oli, kun hän iski Wolvesin toisen osuman lisäajan puolella.

Lopeteguin ensimmäinen Valioliiga-ottelu koittaa tapaninpäivänä, kun hänen joukkueensa matkustaa Goodison Parkille Evertonin vieraaksi.

BBC Sportin mukaan espanjalaisluotsi haluaa vahvistaa putoamista vastaan taistelevaa joukkuettaan jopa kuudella uudella pelaajalla tammikuun siirtoikkunassa.

Wolves on tällä hetkellä neljän pisteen päässä turvasta, sillä se on hävinnyt yhdeksän ja voittanut vain kaksi tämän kauden 15 liigaottelustaan.

Tuoreimpien mediatietojen ja Lopeteguin vihjailujen mukaan Wolverhampton on lähellä talven ensimmäistä kaappaustaan Matheus Cunhan muodossa, sillä Atlético Madrid on tiettävästi hyväksynyt tarjouksen brasilialaisesta kärkipelaajastaan.

BBC kertoo, että seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen alustavasta lainasopimuksesta, joka muuttuisi pysyväksi noin 40 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan, jos 23-vuotias pelaa tietyn määrän otteluita loppukauden aikana.

Carabao Cupin 4. kierros
final
PvmOtteluTulos
26.02.2023Manchester UnitedMan UtdNewcastle2-0
semifinal
PvmOtteluTulos
01.02.2023Manchester UnitedMan UtdNottingham2-0
31.01.2023NewcastleSouthampton2-1
25.01.2023NottinghamManchester UnitedMan Utd0-3