Newcastle haluaa hankkia Memphis Depayn tammikuun siirtoikkunassa, kertoo Mundo Deportivo.

Lehden mukaan Newcastle tarjoaa Barcelonalle Depaysta jopa 20 miljoonan euron siirtosummaa. Summa on merkittävä, sillä Depayn sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän voi vapaasti neuvotella muiden seurojen kanssa jo vuodenvaihteesta lähtien.

Barcelona haluaisi myydä Depayn tammikuussa saadakseen hänestä edes jonkinlaisen siirtokorvauksen, mutta lehden mukaan Depay odottaa ennemmin kesään asti, jolloin hän voi siirtyä vapaana agenttina muihin maisemiin.

Mundo Deportivon mukaan yksi syistä, miksi Depay siirtyisi ennemmin kesällä muualle vapaana agenttina on se, että hän saisi siinä tapauksessa suuremman palkan ja mahdollisesti myös allekirjoitusbonuksen.

Katalonialaismediassa on aiemmin uutisoitu, että Depay suostuisi poistumaan Barcelonasta tammikuussa ainoastaan vapaana agenttina, eli jos Barcelona purkaisi hänen sopimuksensa. Niin ei ole kuitenkaan tapahtumassa.

Valioliiga on Depaylle tuttu sarja. Hän edusti puolentoista vuoden ajan Manchester Unitedia ennen siirtoaan Lyoniin tammikuussa 2017.