Tottenham on päättänyt taistella Adrien Rabiotin hankinnasta tammikuun siirtoikkunassa, vaikka hänen sopimuksensa Juventuksen kanssa umpeutuu kesällä.

The Timesin mukaan Tottenham on valmis konkretisoimaan pitkäaikaisen kiinnostuksensa keskikenttäpelaajaa kohtaan ja hyödyntämään toimitusjohtaja Fabio Paraticin läheistä suhdetta torinolaisseuraan.

Englantilaislehden mukaan italialaisseura pyytää 27-vuotiaasta 13,5 miljoonan punnan (noin 15,3 miljoonaa euroa) korvausta, mikä lienee neuvoteltavissa Rabiotin sopimustilanteen takia.

Paratici, joka vietti 11 vuotta Juventuksessa ennen Tottenhamiin saapumista, oli vastuussa Rabiotin hankinnasta myös vuonna 2019, kun pelintekijä siirtyi vapaana agenttina PSG:stä nykyiseen seuraansa.

Rabiotin äiti Veronique, joka on myös hänen agenttinsa, on tarjonnut häntä Tottenhamin lisäksi Arsenalille.

Times kertoo Tottenhamin pitävän silmällä myös Pedro Porroa, oikeaa laitapuolustajaa, joka kohtasi Tottenhamin Mestarien liigan pelissä Sportingin kanssa tällä kaudella.

23-vuotias on tehnyt tällä kaudella yhdeksän maalia ja antanut viisi maalisyöttöä kaikissa kilpailuissa portugalilaisseuralle.

LUE MYÖS!