Tottenham hankki Bryan Gilin puolitoista vuotta sitten Sevillasta noin 25 miljoonalla eurolla. 

Silloin huippulupauksen maineen itselleen saanut pelaaja ei ole kuitenkaan onnistunut nappaamaan itselleen roolia Tottenhamista. Tottenham lainasi Gilin viime kauden jälkimmäiseksi puolikkaaksi Valenciaan. 

Gil palasi kesällä Tottenhamiin, mutta ei ole onnistunut murtautumaan Antonio Conten suunnitelmiin. Nopeudestaan ja peliälystään tunnettu tekninen vasen laitahyökkääjä pelasi syyskaudella kuudessa ottelussa yhteensä vain reilut 70 minuuttia.

Sevilla haluaisi lainata Gilin tammikuun siirtoikkunassa. Sevillan päävalmentaja Jorge Sampaoli sai vastata lehdistötilaisuudessa Giliin liittyviin kysymyksiin. Sampaoli paljasti valmentaneensa Giliä muutamissa harjoituksissa kaudella 2016-17, kun luotsi valmensi ensimmäisen kerran Sevillaa.

– Edellisellä etapillani Sevillassa Gil oli alaisuudessani harjoituksissa, vaikka hän oli silloin vain 14-15-vuotias. Nostimme parhaita junioreita harjoittelemaan edustusjoukkueen kanssa ja ikään kuin sparraamaan heitä. Minulle oli samantekevää, minkä ikäisiä juniorit olivat. Kunhan he olivat parhaita junioreitamme. Bryan oli silloin mukanamme ja oli todella nuori, mutta onnistui nousemaan taidoillaan esiin. Muistelin sitä Bryanin kanssa, kun halusin hankkia hänet Marseilleen.

Espanjalaislehdistön mukaan myös ainakin Valencia ja Mallorca ovat kiinnostuneita Gilistä.