Teemu Pukki maalasi kauden kahdeksannen maalinsa Englannin Mestaruussarjassa, kun Norwich hävisi tapaninpäivänä Luton Townille 1–2 vieraissa.

Pukki, 32, kääntyi upealla tavalla irti puolustajan vartioinnista ennen painavaa laukausta maaliverkon perukoille.

Maalin takana juhlivien Norwich-kannattajien harmiksi osuma ei riittänyt pisteille, sillä kotijoukkue Luton nousi vielä lisäajalla vajaamiehisenä voittoon.

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
PUKKIPARTY! 👊

Teemu Pukki tuo Norwichin tasoihin 1-1:een Lutonin vieraana.

#huuhkajat #valioliiga #championshipfi

Ottelun päätyttyä päävalmentaja Dean Smith sai kuulla kunniansa, kun hän poistui stadionilta kiittämättä lainkaan 1039 paikalle saapunutta vieraskannattajaa.

Norwichin tympeentyneet fanit vaativat Smithin potkuja niin stadionilla kuin sosiaalisessa mediassa.

Norwich on hävinnyt seitsemän viimeisestä 12 Mestaruussarja-ottelustaan, keräten samalla vain 11 pistettä, ja on sarjataulukossa viidentenä 12 pistettä piikkipaikasta.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Rob Butler

@BobRutler
No acknowledgment to #ncfc fans as Smith trudges off. They deserve more. All 1039 of them.

Potku-uhan alle joutunut Smith kertoi tappion jälkeen, ettei enää kehtaa ottaa perhettään mukaan peleihin kohtaamansa kritiikin vuoksi.

– En ole kokenut tällaista ennen. Se ei ole mukavaa. Valitettavasti kaikki ovat päättäneet, että heillä saa olla mielipide managereista, Smith kertoi Eastern Daily Pressille pelin jälkeen.

– Olisin typerä, jos ottaisin perheeni mukaan seuraamaan tällaista. En halua nähdä 79-vuotiaan äitini tuulimyllyämässä ihmisiä, joten pidän heidät kaukana siitä.

– Laitoin itseni asemaan, jossa haluan olla jalkapalloseuran päävalmentaja, ja uskon, että olen siinä hyvä. Valitettavasti, koska asiat ovat viime aikoina menneet meitä vastaan, olen se pahis.

LUE LISÄÄ!