Englannin Mestaruussarjan taulukossa viitosena keikkuva Norwich City hävisi maanantain sarjapelinsä 12. tilan Luton Townille siitä huolimatta, että pelasi ottelun lopussa reilut 10 minuuttia ylivoimalla, puolustaja Gabriel Oshon lennettyä toisella keltaisella kentältä. Teemu Pukki teki Canariesin ainoan osuman 2-1 -lukemiin päättyneessä taistossa.

Ottelu jäi usean lähteen mukaan manageri Dean Smithin viimeiseksi Norwichin palveluksessa. Aiemmin Walsallia, Brentfordia ja Aston Villaa luotsannut 51-vuotias irtisanottiin tiettävästi tiistaina. Norwich ilmoitti aiheesta virallisesti tiistai-iltapäivällä.

Norwich kohtaa perjantaina Readingin väliaikaismanagerin komennossa.

Reilu vuosi sitten Daniel Farken paikan Norwichissa ottanut Smith ehti komentaa joukkuetta 56 ottelussa. Ryhmän pistekeskiarvo näissä oli 1,09.