Manchester United etsii tammikuun siirtoikkunassa hyökkääjää, joka olisi saatavilla lainasopimuksella, kertoo Telegraph.

United purki marraskuun lopussa sopimuksensa Cristiano Ronaldon kanssa, eikä Jadon Sancho ole toistaiseksi käytettävissä, koska hän harjoittelee Hollannissa henkilökohtaisten valmentajien kanssa.

Marcus Rashford ja Anthony Martial vakuuttivat tiistaina 3-0-voitossa Nottingham Forestia vastaa, mutta Unitedin manageri Erik ten Hag on myöntänyt julkisesti, että hänen vaihtoehtonsa hyökkäyspäähän ovat vähissä.

Manchester United oli erittäin kiinnostunut PSV Eindhovenin Cody Gakposta, mutta Hollannin maajoukkuehyökkääjä on siirtymässä Liverpooliin. PSV vahvisti alkuviikosta, että se on päässyt Liverpoolin kanssa sopuun Gakpon, 23, siirrosta, josta Liverpool maksaa Athleticin mukaan 40-50 miljoonaa euroa. Gakpo saapui keskiviikkona Englantiin lääkärintarkastukseen.

ESPN:n mukaan ten Hag on tehnyt Unitedin seurajohdolle selväksi, että hän on turhautunut siitä, ettei seura pystynyt hankkimaan Gakpoa.

Manchester United ei tehnyt Gakposta virallista tarjousta, koska se ei pystynyt kilpailemaan Liverpoolin tarjouksen kanssa.

Ten Hag tiedostaa, että Unitedin siirtobudjetti on varsin rajallinen seuran käytettyä viime kesänä enemmän rahaa uusiin hankintoihin kuin sen alunperin odotettiin. Ronaldon lähtö vapautti mukavasti rahaa Unitedin palkkabudjettiin, mutta Manchesterin suurseuralla ei ole tammikuussa varaa maksaa kovin suuria siirtokorvauksia. Ten Hag on pyytänyt seuraa kartoittamaan potentiaalisia pelaajia lyhyelle aikavälille.

Manchester United haluaisi ensisijaisesti puhtaan ysipaikan pelaajan, mutta se ei rajoita etsintöjään ainoastaan kärkipelaajaan, jos monikäyttöinen hyökkäyspään pelaaja on saatavilla.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty Barcelonan Memphis Depayta, joka pelasi Unitedissa jo vuosina 2015-2017. Depayn, 28, sopimus Barcelonassa päättyy ensi kesänä, mutta United ei ole aloittanut neuvotteluja hollantilaishyökkääjän siirrosta.

Yksi talven siirtomarkkinoiden kuumista nimistä on Atlético Madridin João Félix, joka on lähtökuopissa ja todennäköisesti saatavilla myös lainalle. Telegraphin mukaan Félixin, 23, lainadiilin ehdot saattavat kuitenkin osoittautua Manchester Unitedille liian hankaliksi. Félix on yhdistetty huhuissa myös Chelseaan ja Paris Saint-Germainiin.