Atlético on halukas myymään João Félixin tammikuun siirtoikkunassa.

Félix ei kuulu sen suuremmin Diego Simeonen suunnitelmiin, ja pelaaja menetti avauskokoonpanon paikkansa Atléticossa syyskaudella. Félix haluaa niin ikään maisemanvaihdoksen tapahtuvan jo kesken kauden.

Atlético on asettanut Félixille sadan miljoonan euron hintalapun. Jos niin suurta tarjousta ei tule, lähtee Félix joko lainalle kevätkaudeksi tai jää Atléticoon. Marcan mukaan Atlético ei ole toistaiseksi saanut ainuttakaan tarjousta epätasaisesta hyökkääjästään.

Félixin agentti Jorge Mendes tiedostaa, ettei tarjouksia ole tullut ja on siten tarjonnut pelaajaansa lainalle niin Arsenaliin kuin Manchester Unitediinkin. Atléticon seurajohto oli aluksi lainaa vastaan, mutta Mendes on vakuuttanut seuralle, että se saa Félixin myydyksi valtavalla siirtosummalla viimeistään ensi kesänä.

Atlético on kyllästynyt odottamaan tarjouksia Félixistä ja haluaa asiaan ratkaisun – oli se sitten pysyvä siirto tai laina – mahdollisimman nopeasti. Jos sopivaa tarjousta ei kuitenkaan tule, pitää Atlético Félixin seurassa kevätkauden.