Newcastle on suunnitellut tammikuun siirtoikkunan strategiansa uudelleen löytääkseen uuden keskikenttäpelaajan, kertoo Telegraph.

Magpiesin päävalmentaja Eddie Howe on painottanut, että seura tarvitsee lisää hankintoja pitääkseen yllä hurjan nousukiitonsa Valioliigassa. Newcastle on 16 ottelun jälkeen sarjassa kolmantena.

Howe on pyytänyt Newcastlea tarkkailemaan Valioliiga-kokemusta omaavia pelaajia, jotka ovat välittömästi valmiita taistelemaan paikasta avauskokoonpanossa. Uuden keskikenttäpelaajan löytämisestä tuli kiireellisempi tehtävä Jonjo Shelveyn loukkaantumisen myötä.

Newcastle on iskenyt silmänsä etenkin Brightonin Moisés Caicedoon ja Leicesterin Youri Tielemansiin, mutta kumpikaan heistä ei ole helppo siirtokohde.

Brighton ei välttämättä halua myydä Caicedoa, 21, Newcastlelle, koska Magpies kaappasi Albionin organisaatiosta jo jalkapallojohtaja Dan Ashworthin riveihinsä. Lisäksi Brighton haluaa Ecuadorin maajoukkuepelaajasta noin 70 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Leicesterin on vaikea vaatia Tielemanista, 25, isoa siirtokorvausta, koska hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä. Belgian maajoukkuepelaajan perässä on kuitenkin useita suurseuroja, ja hänen odotetaan vaativan yli 170 000 euron viikkopalkkaa.

Newcastle on yhä kiinnostunut myös Leicesterin James Maddisonista, 26, mutta hänen odotetaan vaihtavan maisemaa aikaisintaan ensi kesänä.