Shakhtar Donetskin toimitusjohtaja Serhii Palkin sanoo, että hän neuvottelee torstaina Arsenalin kanssa laitahyökkääjä Myh’ailo Mudrykin potentiaalisesta siirrosta Lontooseen.

Ukrainan suurseura hylkäsi tiistaina Arsenalin 65 miljoonan euron avaustarjouksen 21-vuotiaasta Mudrykista. Tykkimiesten tarjous koostui 40 miljoonan euron siirtokorvauksesta ja 25 miljoonasta eurosta mahdollisina bonuksina.

Athleticin mukaan Shakhtar toivoo saavansa Ukrainan maajoukkuelaiturista sata miljoonaa euroa.

– Neuvottelut jatkuvat. Saamme tarjouksia, mutta ne eivät ole sellaisia, joita haluaisimme nähdä pöydällämme, kommentoi Palkin Shakhtarin verkkosivuilla.

– Nyt, kirjaimellisesti viiden minuutin kuluttua, käyn puhelinkeskustelun Arsenalin kanssa. Olemme avoimia neuvotteluille, valmiita vaihtamaan ajatuksia ja puhumaan summista. Jos pääsemme yhteisymmärrykseen, niin olkoon niin. Jos emme, niin olkoon sitten joku toinen kerta.

Ukrainan A-maajoukkueessa kahdeksan kertaa esiintynyt Mudryk on pelannut tällä kaudella Shakhtar Donetskissa 18 ottelua tehden niissä yhteensä kymmenen maalia ja syöttäen kahdeksan.