Arsenalin managerilegenda Arsène Wenger uskoo, että Tykkimiehillä on sauma voittaa Valioliigan mestaruus.

Mikel Artetan luotsaama Arsenal voitti lauantaina Brightonin vieraskentällä 4-2 ja kasvatti sarjajohtonsa seitsemään pisteeseen, kun 16 kierrosta on takana.

Arsenal on viimeksi juhlinut Valioliigan mestaruutta kaudella 2003-04, kun Wengerin ryhmä keräsi 90 pistettä häviämättä kauden aikana yhtään sarjaottelua.

Ranskalainen valmentajalegenda hehkutti entistä seuraansa lauantain vierasvoiton jälkeen.

– Se oli fantastinen esitys. Arsenal vahvistuu ja vahvistuu. Uskon, että heillä on kaikki tarvittavat ainekset niin taktisesti kuin henkisesti. He voivat mennä [mestaruustaistossa] päätyyn saakka, koska kuten näette, he luovat niin paljon maalipaikkoja. En näe joukkueessa oikeastaan yhtään heikkouksia, kommentoi Wenger TV2:n haastattelussa.

Wengeriin on tehnyt suuren vaikutuksen Arsenalin keskikenttäpelaaja Martin Ødegaard, joka siirtyi seuraan viime vuonna Real Madridista ja sai täksi kaudeksi kapteeninnauhan käteensä.

Brightonia vastaan Ødegaard, 24, tehtaili kauden seitsemännen osumansa ja tarjoili loistavan syötön Gabriel Martinellin maaliin. Norjalaistaituri myös valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

– Hän tekee päätöksiä niin nopeasti ja aina optimaalisella tavalla. Se on merkittävää! Pidän hänestä ja siitä, miten hän saa jalkapallon näyttämään niin helpolta. Hän on kehittynyt erittäin hyvin. Se on todella hämmästyttävää. Hän on myös joukkueen johtaja. Näkee, että Norja on nyt saamassa lisää huippuluokan pelaajia, ja toivon, että he pärjäävät kansainvälisesti hyvin tulevina vuosina.