Entinen valioliigavahti Mark Schwarzer ei ole yllättänyt Unai Emeryn päätöksestä jättää Emiliano Martínez vaihtopenkille vierasottelussa Tottenhamia vastaan.

Aston Villan ykkösvahti palasi vasta perjantaina seuran vahvuuteen juhlittuaan Qatarin MM-kisojen maailmanmestaruutta Argentiinan kanssa.

Martínezin sijaan Villan maalilla nähdään ruotsalaistorjuja Robin Olsen, joka pelasi myös maanantain Liverpool-ottelussa.

– En ole yllättänyt, ettei Martínez aloita. Minä luulin, ettei hän pelaisi ollenkaan. Hän on ollut vasta muutaman päivän joukkueen mukana. Tähän päälle MM-kisat, niiden voittaminen ja juhlinnat, Schwarzer kommentoi BBC Radio 5 Livelle.

– Hänen täytyy nyt keskittyä ja saada mielensä oikeaan tilaan. Se tulee viemään harjoituskentällä ainakin muutaman päivän. Se ei yllätä minua lainkaan, ettei hän avaa.

Charltonia, Tottenhamia ja Sunderlandia edustanut Darren Bent oli eri mieltä. Entinen valioliigahyökkääjä olisi laittanut Martínezin suoraan aloittamaan vanhaa seuraansa vastaan.

– On yllättävää, että Emi Martínez on penkillä. Jos hän on tarpeeksi kunnossa penkille, häntä pystyy peluuttamaan myös avauksessa Bent arvioi asiantuntijana.

LUE MYÖS!