Nottingham Forest on asettanut hyökkääjänsä Emmanuel Dennisin myyntiin, vaikka nigerialaiskärki siirtyi seuraan vain viisi kuukautta sitten, kertoo Telegraph.

Valioliiga sarjanousija hankki Dennisin, 25, viime kesänä Watfordista 14,8 miljoonalla eurolla ja sorvasi hänelle neljän vuoden sopimuksen, mutta Dennis on ollut iso pettymys.

Hän on päässyt Valioliigassa avauskentälliseen vain kolmesti ja onnistunut vasta kerran maalinteossa. Viime kaudella Dennis tehtaili Watfordille pääsarjatasolla kymmenen osumaa ja kuusi maalisyöttöä.

Nottingham on valmis luopumaan Dennisistä keventääkseen 25 pelaajan joukkuettaan, jotta se voisi tehdä uusia hankintoja.

Dennis on pelannut tällä kaudella sekä Watfordin että Forestin riveissä, joten hän voi siirtyä vain Englannin ulkopuolelle, mutta Nottingham uskoo pääsevänsä hänestä eroon ennen tammikuun päättymistä.

Nottingham Forestin päävalmentaja Steve Cooper haluaa hankkia tammikuun siirtoikkunassa uuden topparin, puolustavan keskikenttäpelaajan ja keskushyökkääjän.