Leicesterin manageri Brendan Rodgers toivoo yhä, että keskikenttäpelaaja Youri Tielemans allekirjoittaa jatkosopimuksen seuran kanssa.

Tielemansin, 25, nykyinen diili päättyy ensi kesänä, ja lehtitietojen mukaan Leicester on kuukausien ajan yrittänyt neuvotella Belgian maajoukkuepelaajan kanssa uudesta sopimuksesta – tuloksetta.

Siirtohuhuissa Tielemans on yhdistetty muun muassa Arsenaliin ja Newcastleen. Telegraphin mukaan Arsenal harkitsi jo viime kesänä tekevänsä hänestä tarjouksen, mutta belgialaisen palkkavaatimus oli niin suuri, ettei Tykkimiehet ikinä lähestynyt Leicesteriä virallisesti. Tämän kauden jälkeen tilanne voi olla täysin erilainen, jos Tielemans on saatavilla ilman siirtokorvausta.

– Tätä (spekulaatioita siirrosta) on jatkunut jo jonkin aikaa, mutta kaikki perustuu viime kädessä pelaajan ympärille. Kunnioitan sitä, että hänellä on meneillään viimeinen sopimusvuotensa. Tietenkin haluan hänen jatkavan, kommentoi Rodgers.

– Hän on ollut loistava pelaaja tälle seuralle ja on vielä hyvässä iässä. Sen [sopimuksen] on oltava sopiva kaikille osapuolille. Työskentelemme hyvin yhdessä, kunnes minulle sanotaan, että hän ei ole käytettävissä. Mikään ei muutu minulle siltä osin. Jatkamme vain ratkaisun etsimistä, ja toivottavasti sellainen löytyy.

Telegraphin mukaan Tielemans on käyttäytynyt esimerkillisesti Leicesterissä, vaikka hänen lähtönsä seurasta vaikuttaakin lähestyvän.

Leicester ei missään nimessä aio myydä Tielemansia tammikuussa edes sillä uhalla, että hän lähtee ensi kesänä ilmaiseksi. Hän on yhä tärkeä pelaaja Leicesterille, vaikka hänen vireensä onkin ailahdellut jo pitkään.

Tielemans siirtyi Leicesteriin kesällä 2019 AS Monacosta 45 miljoonalla eurolla, ja hän on pelannut seurassa kaikkiaan 178 ottelua tehden niissä yhteensä 28 maalia ja syöttäen 25.