Brentford on päässyt saksalaisen Freiburgin kanssa sopuun hyökkääjä Kevin Schaden lainasiirrosta Valioliigaan, kertoo Sky Sports.

Schade, 21, on liittymässä Brentfordiin puolen vuoden lainasopimuksella, mutta diili muuttuu pysyväksi siirroksi, jos tietyt urheilulliset ehdot täyttyvät.

Sky Sportsin mukaan pysyvän siirron korvaus olisi noin 22,5 miljoonaa euroa. Schade on parhaillaan lentämässä Lontooseen lääkärintarkastukseen.

Saksaa nuorten maajoukkueissa edustanut Schade on pelannut Freiburgin ykkösmiehistössä 43 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 11 maalia ja syöttänyt yhdeksän.

Brentford on tarkkaillut uusia hyökkääjiä siltä varalta, että sen ykköskärki Ivan Toney saa pitkän pelikiellon, jos hänet todetaan syylliseksi vedonlyöntisääntöjen rikkomiseen.

Bees on kuitenkin tarkkaillut Schadea jo pitkään ja häntä pidetään enemmänkin tulevaisuuden nimenä kuin Toneyn suorana korvaajana. Siitä johtuen Brentford tarkkailee myös kokeneempia hyökkääjiä, jotka voisivat saapua seuraan lainalle, jos Toney asetetaan pelikieltoon.