Newcastlen laitapuolustaja Kieran Trippier sanoo, että hänen entinen päävalmentajansa Diego Simeone kehotti häntä rukoilemaan, kun Lionel Messi tuli vastaan.

Englannin A-maajoukkueessa 40 kertaa esiintynyt Trippier, 31, pelasi Simeonen alaisuudessa Atlético Madridissa kaksi ja puoli vuotta ennen kuin hän siirtyi Newcastleen viime vuoden tammikuussa.

Espanjan-vuosinaan Trippier kohtasi Barcelonassa pelanneen Messin, 35, neljä kertaa. Nykyisin PSG:tä edustava Messi teki noissa otteluissa kaksi maalia, mutta Trippier hävisi Barcelonalle vain kerran.

Trippierin mukaan edes Simeonella ei ollut vastauksia siihen, miten Messiä vastaan kannattaisi puolustaa.

– Se ei ole mahdollista, jos totta puhutaan. Se oli hauskaa, koska Simeone oli tietysti valmentaja ja he kummatkin ovat argentiinalaisia, kommentoi Trippier Goalille.

– Jopa hän (Simeone) sanoi ennen pelejä, että kannattaa käytännössä vain rukoilla. Et vain voi tehdä mitään. Et voi organisoida rivejäsi tai valmistautua pysäyttämään häntä, koska hän on niin ainutlaatuinen pelaaja.

Trippieriltä jäi Atléticosta muistoksi La Ligan mestaruus kaudelta 2020-21. Hän toivoo, että muutkin englantilaiset pelaajat lähtevät kokeilemaan siipiään ulkomaille.

– Toivottavasti monet muutkin englantilaiset pelaajat tekevät samoin, koska minä opin niin paljon pelatessani Simeonen alaisuudessa.

– Opin myös paljon itsestäni. Menkää nauttimaan pelaamisesta, menkää nauttimaan elämästä Espanjassa, paikallisesta ruoasta ja säästä. Se oli uskomaton pari vuotta.