Argentiinan MM-kisasankari ja Benfican keskikenttälupaus Enzo Fernández ei tulekaan siirtymään Chelseaan, jos viimeisimpiin tietoihin on uskominen.

Siirtotoimittaja Fabrizio Romano on kumonnut viime päivien voimakkaat väitteet siitä, että Chelsea ja Benfica olisivat päässeet tai pääsemässä sopuun 21-vuotiaan MM-kisatähden jättisiirrosta.

Romano tietääkin kertoa, että Chelsea ja Benfica ovat ajautuneet neuvotteluissaan karille Valioliiga-seuran todellisen tarjouksen osoittauduttua luultua pienemmäksi.

Chelsea ei koskaan neuvotellut Benfican kanssa 127 miljoonan euron arvoisesta jättisiirrosta, mikä ylittäisi jopa Fernándezin sopimuksessa olevan 120 miljoonan ulosostoklausuulin.

Sen sijaan lontoolaisseura on tehnyt Benficalle ainoastaan 85 miljoonan euron suuruisen tarjouksen, mihin Portugalin suurseura ei ole ollut tyytyväinen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Excl: Chelsea official proposal for Enzo Fernández was never €120m or €127m. The final proposal made to Benfica was €85m fee. 🚨🔵🇦🇷 #CFC

Chelsea have never discussed €120m release clause.

There’s NO agreement at all after new meeting in the afternoon, as revealed earlier.

Romano kertoo myös, etteivät seurat ole sopineet uudesta tapaamisesta Fernándezin siirron aikaansaamiseksi, sillä Benfican jalkapallotoimenjohtaja Rui Costa on järkkymätön 120 miljoonan euron hintapyynnössään.

Mediatietojen mukaan Fernández olisi kuitenkin vielä itse halukas siirtymään Lontooseen, kerrottuaan toiveestaan aiemmin myös Benfican päävalmentajalle.

LUE MYÖS: