Manchester United ja Everton iskivät yhteen FA Cupin kolmannella kierroksella perjantai-iltana Old Traffordilla.

Manchester United eteni FA Cupin seuraavalle kierrokselle voitettuaan Evertonin lopulta 3-1.

Ottelun avausmaali nähtiin jo neljännellä minuutilla. Viime viikot loistavasti pelannut Marcus Rashford syötti pallon takatolpalle ja Antony iski pelivälineen Evertonin verkkoon. 1-0. Everton nousi tasoihin kymmentä minuuttia myöhemmin. Pallo meni tolpalle liimautuneen David De Gean jalkojen välistä ja Conor Coady siirsi pallon tyhjään maaliin.

Kamppailun voittomaali näki päivänvalonsa toisen jakson alussa. Rashford teki komean haaston ja pelasi pallon boksin keskustaan, josta se kimposi Coadyn kautta Evertonin maaliin.

Alex Iwobi loukkasi pahannäköisesti nilkkansa toisen jakson alussa, kun Tyrell Malacia taklasi häntä takaapäin. Iwobin nilkka vääntyi ja hänet kannettiin lopulta paareilla pukusuojiin.

Rashford iski pilkulta Manchester Unitedin kolmannen maalin lisäajalla.

FA Cup jatkuu lauantaina. Muun muassa Liverpool isännöi Wolverhamptonia ja Crystal Palace kohtaa Lontoossa Southamptonin.