Leeds United järjesti ohjelmaansa ottelun lisää, päätymällä FA Cup -pelin uusintaan. Jesse Marschin miehistö ylsi vain vaivoihin tasapeliin Mestaruussarjassa kaksi pistettä putoamisrajan yläpuolella olevan Cardiffin vieraana.

Bluebirds karkasi jo avausjaksolla 2-0 -johtoon, Jaden Philogene-Bidacen ja vahvaa Liverpool-taustaa omaavan Sheyi Ojon onnistuttua maalinteossa.

Vaihdosta kentälle tullut Rodrigo kavensi tilanteeksi 2-1, ja sai mahdollisuuden tasoitukseen, kun puolustaja Joel Bagan otti käsiosuman palloon boksissa – tuomiona sekä suora punainen että rangaistuspotku. Rodrigo ei kuitenkaan onnistunut pilkulta.

Valioliigaryhmä nousi tasoihin lisäajalla, West Hamista kesällä hankitun Sonny Perkinsin upotettua joukkueensa toisen maalin 94. minuutilla, noin vartin kenttäylivoiman jälkeen.