Manchester United on kiinnostunut Hollannin maajoukkuepelaaja Wout Weghorstin lainaamisesta. Burnleyn omistama hyökkääjä on tällä hetkellä toisella lainalla Turkin liigassa Besiktasin riveissä.

Telegraph mainitsee Weghorstin, 30, yhdeksi Unitedin vaihtoehdoksi. Myös Barcelonan kanssa sopimuksensa kesällä päättävä Memphis Depay on toinen mahdollinen kohde uutta hyökkääjää etsivälle Erik ten Hagille.

Weghorstin kohdalla ongelmana on olemassaoleva laina Besiktasissa. Turkkilaisseura on halukas pitämään kiinni hollantilaisesta.

– Jos Man United haluaa Weghorstin, heidän on keskusteltava Burnleyn kanssa, jotka ottavat sitten meihin yhteyttä, Besiktasin puheenjohtaja Ceyhun Kazanci kommentoi sisäpiiritoimittaja Fabrizio Romanon mukaan.

– Jos me hyväksymme sen, laina meidän kanssamme päättyy. Muussa tapauksessa se tulee jatkumaan kesäkuulle saakka. Hän ei voi lähteä vain näin. Meidän on saatava korvaus.

Weghorst on tehnyt tällä kaudella 16 otteluun kahdeksan maalia Besiktasissa. Hyökkääjä pelasi Hollannin MM-joukkueessa ja viimeisteli kaksi maalia puolivälierässä Argentiinaa vastaan.

LUE MYÖS!