Saudiomisteisen Newcastle Unitedin oivalle alkukaudelle osui ensimmäinen tilastotappio lauantaina, kun joukkue hävisi kolmannella sarjatasolla pelaavalle Sheffield Wednesdaylle 1–2 FA Cupissa. Bruno Guimarãesin kavennusmaali ei käynnistänyt sellaista loppukiriä, joka olisi riittänyt nollaamaan Josh Windassin tekemät 1–0- ja 2–0-maalit.

Newcastlen manageri Eddie Howe vaikutti odottaneen helpompaa ottelua, sillä hän oli tehnyt avauskokoonpanoonsa kahdeksan muutosta Arsenalia vastaan pelatun tasapelin jälkeen. Newcastle on kolmantena Valioliigassa, samoissa pisteissä Manchester Unitedin kanssa.

– Luulen, että meillä oli ensimmäisellä puolikkaalla riittävästi paikkoja [johtoon pääsemiseen]. Emme vain olleet riittävän kliinisiä maalin edessä, ja sama jatkui toisella jaksolla, Howe totesi ottelun jälkeen.

– Olin havaitsevinani väsymystä suorituksessa Arsenalia vastaan. Jätkät antoivat kaikkensa. Mietin, ettei olisi viisasta nimetä samaa kokoonpanoa tähän ja tulevaan Leicester-otteluun (pelataan tiistaina, toim. huom.).