Crystal Palacen laitahyökkääjä Wilfried Zaha ei ole aikeissa lähteä seurasta tässä kuussa, mutta hänen tulevaisuutensa on yhä täysin auki, kertoo Athletic.

Zahan, 30, ja Palacen sopimus päättyy ensi kesänä, jolloin hän voi vaihtaa vapaasti seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny. Tammikuun alusta alkaen hän on voinut neuvotella ulkomaisten seurojen kanssa esisopimuksesta.

Palace on tiettävästi harkinnut Zahan myymistä tässä kuussa, jotta se saisi hänestä edes jonkinlaisen siirtokorvauksen, mutta manageri Patrick Vieira haluaa pitää ykköstähtensä ja Norsunluurannikon maajoukkuelaituri on sitoutunut auttamaan kasvattajaseuraansa sopimuksensa loppuun saakka.

Zaha on yrittänyt lähteä Palacesta useana kesänä, mutta seura on vaatinut hänestä niin suurta siirtokorvausta, ettei sopivaa ottajaa ole löytynyt. Pelaaja on kuitenkin hyvissä väleissä seuran kanssa.

Athleticin mukaan Zaha päättää tulevaisuudestaan vasta ensi kesänä. Crystal Palace toivoo hänen jatkavan seurassa, mutta Zahalla riittänee runsaasti kysyntää, jos hän on saatavilla ilman siirtokorvausta.