Eläköitynyt hollantilaisvalmentaja Aad de Mos näkee laituri Cody Gakpon siirron PSV:stä Liverpooliin tapahtuneen valitettavassa ajankohdassa.

– Hän liittyi joukkueeseen vaiheessa, jossa se tuottaa pettymyksiä. Henki on kokonaan kateissa, eikä Liverpool kuulu tällä hetkellä parhaisiin joukkueisiin, kuten ei Chelseakaan, de Mos sanoi Soccernews.nl:lle

– Liverpool tekee parhaansa päästäkseen takaisin raiteilleen, eikä silloin ole nuorelle pelaajalle hyvä aika tulla mukaan. Ehkä myös Jürgen Klopp lähtee kohta. He saivat Gakpon kuitenkin melko halvalla, koska PSV tarvitsee varoja.

Gakpo teki ensimmäisen kilpailullisen esiintymisensä Liverpoolissa viime lauantaina, kun joukkue järjesti itselleen uusintaottelun FA Cupissa, jäätyään tasapeliin Wolvesin kanssa. 23-vuotias tuli kentälle pelin 84. minuutilla.