Manchester Unitedin laitahyökkääjä Facundo Pellistri teki tiistaina viimein virallisen debyyttinsä edustusjoukkueessa, kun United kaatoi Charltonin liigacupissa 3-0 kotikentällään.

Uruguaylainen Pellistri, 21, siirtyi seuraan lokakuussa 2020 kotimaastaan Peñarolin joukkueesta. Tätä kautta ennen hän vietti 1,5 vuotta lainalla espanjalaisessa Alavésissa.

Pellistri on ollut tuttu näky Unitedin harjoitusotteluissa ja vaihtopenkillä jo pitkään, mutta tiistaina seuran kannattajat näkivät hänet ensimmäistä kertaa tositoimissa virallisessa ottelussa.

Manchester Unitedin managerilta Erik ten Hagilta kysyttiin pelin jälkeen, onko Pellistri jäämässä seuraan loppukauden ajaksi.

– Näen hänessä tulevaisuuden ja hän on pärjännyt todella hyvin. Meidän on katsottava, mikä on paras vaihtoehto, sanoi ten Hag Sky Sportsin mukaan.

Hollantilaisluotsi piti Pellistriä silmällä Qatarin MM-kisoissa ja huomasi, että nuori laituri oli hyvässä iskussa myös Manchesteriin palattuaan.

– Hän on kehittynyt. Olin todella tyytyväinen hänen esitykseensä Evertonia vastaan (harjoitusottelu suljettujen ovien takana), olin todella tyytyväinen hänen esityksiinsä MM-kisoissa. Hän on kehittynyt hyvin.

Facu Pellistri

@FPellistri07
the day has come! 🤯

happy to make my official debut! ♥️