Arsenalin kotipyhättö Emirates Stadium kokee tänä vuonna taiteellisen muodonmuutoksen, paljastaa lontoolaisseura verkkosivuillaan.

Kahdeksan suurta taideteosta muuttavat Valioliigan kärkiseuran kotiareenaa Pohjois-Lontoossa osana ensimmäistä merkittävää ulkotilojen kunnostusta sen jälkeen, kun stadion avattiin vuonna 2006.

Arsenal on tehnyt yhteistyötä kannattajien, entisten pelaajien sekä brittiläisen taiteen ja muotoilun johtohahmojen kanssa suunnitellessaan Emiratesin uutta ilmettä, joka seuran mukaan ”kuvastaa sitä, mitä Arsenal edustaa vuonna 2023 ja sen jälkeen”.

Emirates Stadiumin ulkopuolelle tulee kahdeksan eri teemaa käsittelevää taideteosta, joista jokainen on Arsenalin mukaan suunniteltu juhlistamaan seuran rikasta historiaa, yhteisöllisiä arvoja ja sen väsymätöntä pyrkimystä edistykseen.

Ja mikä parasta, ei suomalaisia Arsenalin kannattajia ole suinkaan unohdettu.

Jos alla oleva videoupotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Arsenal

@Arsenal
Revealing our new Emirates Stadium artwork.

Created by the Arsenal family.

🔗 arsenal.com/emiratesstadiu…

Siinä missä yksi kahdeksasta seinästä on taiteiltu kauden 2003-04 Invincinbles-joukkueen muistoksi ja toinen osoittamaan kunniaa seuran ex-stadion Highburyn legendoille, on yksi niistä omistettu kaikille Arsenalin kannattajille ympäri maailmaa.

Yllä olevalta videolta voi huomata, miten We All Follow The Arsenal -nimistä seinää koristaa myös sininen ”Arsenal Finland” -plakaatti, joka sisältää kolme pientä Suomen lippua.

Kahdeksan taideteoksen asennusprojekti Emirates Stadiumin seinille alkaa torstaina 12. tammikuuta ja jatkuu tulevina viikkoina.

Kuvakaappaus Arsenalin kotisivuilta. (Kuva: Arsenal FC)

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mubdu

@realmubdu

Arsenal

@Arsenal
Revealing our new Emirates Stadium artwork.

Created by the Arsenal family.

🔗 arsenal.com/emiratesstadiu…
Lets go FINLAND GOONERS ❤️❤️❤️❤️