Valioliigasunnuntai on huipentumassa Pohjois-Lontoon derbyyn, jossa kohtaavat parhaillaan Tottenham ja Arsenal. Kamppailun avausjakso oli Arsenalin näytöstä. Puoliajalla tilanne on vieraiden hyväksi 2-0.

Arsenal siirtyi johtoon 14. peliminuutilla, kun Bukayo Sakan laukaus pienestä kulmasta kimposi Hugo Llorisin käsien kautta verkon perukoille.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Tottenhamin kenttäpäässä lorisee ensimmäisenä ja Arsenal siirtyy johtoon, kun Bukayo Saka laukoo pallon maaliin Hugo Llorisin kautta!

#valioliiga
Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Avausjaksoa selkeästi hallinneet vieraat iskivät toistamiseen reilun puolen tunnin kohdalla, kun Martin Ødegaard laukoi pallon tarkasti alakulmaan.

Martin Ødegaard ja mikä ihana laukaus! 👏

Arsenal jo parin maalin karkumatkalla.

#valioliiga

Ottelun toisella puoliajalla ei enää maaleja nähty, joten lopputulokseksi jäi Arsenalin 2-0 voitto.

Juttuun päivitetty ottelun lopputulos 15.1.2023 klo: 22.20.