Pablo Sarabia on siirtymässä Wolverhamptoniin.

PSG-hyökkääjän pysyvä siirto valioliigaseuraan on käytännössä julkistamista vaille valmis. Wolverhampton maksaa Sarabiasta noin viisi miljoonaa euroa. Hyökkääjän sopimus PSG:n kanssa olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen.

PSG:n päävalmentaja Christophe Galtier vahvisti asian lehdistötilaisuudessaan.

– Siirto ei ole vielä valmis, mutta neuvottelut ovat hyvin pitkällä. Sarabia on todella hyvä pelaaja, mutta hän ei ollut onnellinen täällä. Meille on aivan turhaa pitää pettyneitä pelaajia joukkueessamme. Jos Sarabia kykenee kehittymään Englannissa, toivotan hänelle hyvää onnea, Galtier summasi.

30-vuotias Sarabia ehti edustaa PSG:tä kolmen ja puolen vuoden ajan. Viime kausi sujui lainalla Sportingissa. Sarabia ei kyennyt missään vaiheessa nousemaan PSG:n luottopelaajien joukkoon. Kuluvalla kaudella Espanjan A-maajoukkuepelaaja jäi hyvin pienelle vastuulle Galtierin alaisuudessa.

Wolves-luotsi Julen Lopetegui on valmentanut Sarabiaa Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.