Manchester City on Máximo Perronen kintereillä.

Argentiinan pääsarjaseura Véleziä edustava Perrone on herättänyt Manchester Cityn kiinnostuksen. Hiljattain 20 vuotta täyttänyt puolustava keskikenttäpelaaja kuuluu Vélezin ehdottomiin avainpelaajiin.

Argentiinan alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa pelaavan Perronen sopimuksessa on kahdeksan miljoonan euron ulosostopykälä.

Vélezin puheenjohtaja Sergio Rapisarda kertoi Vélez670:n haastattelussa, että Manchester City on tehnyt pelaajasta tarjouksen. Lisäksi Pep Guardiola on soittanut useasti Perronelle.

– Manchester City on tehnyt meille tarjouksen, mutta se ei vakuuttanut meitä. Puhumme huippupelaajasta. Guardiola on soittanut hänelle kolmesti, mutta se ei riitä. Perrone haluaa siirtyä. Yritämme neuvotella mahdollisimman hyvän diilin, Rapisarda vakuutti.

Perrone on nimetty Argentiinan alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen, joka osallistuu ikäluokan Etelä-Amerikan mestaruusturnaukseen Kolumbiassa. Turnaus käynnistyy torstaina.

César Luis Merlo

@CLMerlo
🚨Sergio Rapisarda, presidente de Vélez, sobre la chance de Maxi Perrone al Manchester City en diálogo con @velez670: "Nos hicieron una oferta y no nos sedujo. El se quiere ir, Guardiola lo llamó 3 veces. Vamos a tratar de hacer la mejor negociación".
*️⃣Su cláusula es de €8M.