BBC:n suora lähetys FA Cupin ottelusta Wolverhamptonin ja Liverpoolin välillä sai kiusallisen välikohtauksen, kun eräs koomikko oli päässyt lähetysyhtiön studioon ja piilottanut sinne puhelimen pornograafisella soittoäänellä varustettuna.

Studioisäntä Gary Lineker oli tiistai-iltana ennakoimassa kolmannen kierroksen uusintakamppailua Molineux Stadiumin studiossa yhdessä Paul Incen ja Danny Murphyn kanssa, kun jalkapallostudioon sopimattomat äänet valtasivat lähetyksen.

Kännykkä, joka oli Linekerin mukaan ”teipattu lavastuksen takaosaan”, oli istutettu studioon aiemmin koomikko Daniel Jarvisin toimesta. Jarvis seurasi lähetystä muualta, mutta sai ohjeet siitä, milloin äänet piti laukaista.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

samalamadingdong

@5amcoek
There’s no way someone just got the sex noise text live on BBC One

Lineker – Englannin kaikkien aikojen neljänneksi paras maalintekijä – näytti aluksi säikähtäneen kepposta. Hymy oli kuitenkin herkässä, eikä hän kyennyt pitämään pokkaansa kääntyessään studion ulkopuolella ottelua selostaneen Alan Shearerin puoleen.

– Joku taitaa lähettää jotain jonkun puhelimeen. En tiedä, kuuletteko sen kotona, Lineker nauroi kiusallisesti tapahtumalle, kun äänet eivät lakanneet.

Kun studioennakko oli ohi ja ottelu alkanut, Lineker paljasti syyn äänille twiittaamalla kuvan vanhasta matkapuhelimesta.

– No, löysimme tämän teipattuna lavastuksen takaosaan. Sabotaasiksi se oli aika huvittavaa, Lineker kirjoitti.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Gary Lineker

@GaryLineker
Well, we found this taped to the back of the set. As sabotage goes it was quite amusing. 😂😂😂

Jarvis, jolla on aiempaa, lainvastaistakin historiaa suorissa lähetyksissä tehdyistä kepposista, paljasti myöhemmin omalla Twitter-tilillään, kuinka hän käveli Molineux’n ja BBC:n studion ympäri ennen peliä.

– Kyllä, se olin minä, joka teki BBC:n Match of the Dayn seksipuhelinpilan, Jarvis twiittasi.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jarvo69 (Daniel Jarvis)

@BMWjarvo
Yes, it was me that pranked the BBC Match of the Day with the sex Phone :) The video coming soon!!!! @BMWJARVO best prankster ever!!!!

BBC:n tiedottaja puolestaan pahoitteli tapahtunutta, joka herätti illan aikana paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa.

– Pyydämme anteeksi kaikilta katsojilta [jotka loukkaantuivat] suoran lähetyksen aikana tänä iltana. Tutkimme parhaillaan, miten tämä tapahtui.

Liverpool voitti ottelun 1–0-lukemin Harvey Elliottin ainokaisella. LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

LUE MYÖS: