Leedsin päävalmentaja Jesse Marsch on kiistänyt väitteet, joiden mukaan hänen pelaajansa ovat kääntyneet häntä vastaan.

Marsch oli suojatteineen seitsemän pelin voitottomassa putkessa ennen kuin Leeds kaatoi keskiviikkona Cardiffin 5-2 FA Cupin uusintaottelussa. Valioliigassa Leeds on vain kahden pisteen turvin putoamisviivan yläpuolella.

Viime aikoina on liikkunut huhuja, joiden mukaan Leedsin pelaajat olisivat kapinoineet Marschia vastaan. Vajaa vuosi sitten puikkoihin hypännyt jenkkivalmentaja oli pöyristynyt väitteistä.

– Tiedän, että kaikkien on vaikea olla kärsivällisiä, ja minä nousen huomion keskipisteeksi, kun me emme saa haluamiamme tuloksia. Halun löytää kannattajillemme ja seurallemme tavan jatkaa uskomista tähän joukkueeseen, koska minä näen pelaajat ja heidän työmoraalinsa joka päivä, sanoi Marsch Goalin mukaan.

– Oli tämä raportti, jossa väitettiin sellaista potaskaa, että jotkut pelaajat ovat minua vastaan. Aivan kauheaa, aivan kauheaa. Olemme yhtenäisiä, olemme yhdessä ja teemme kaikkemme ryhmänä.

– Tiedän, että olen saanut paljon kritiikkiä, ja joissakin tapauksissa syystäkin, mutta sisäisesti olen tuntenut, että olemme menossa oikeaan suuntaan