Manchester United on päättänyt, että puolustajat Harry Maguire ja Aaron Wan-Bissaka sekä keskikenttäpelaaja Scott McTominay jäävät seuraan tässä kuussa, kertoo Sky Sports.

Maguire, 29, on virallisesti Unitedin kapteeni, mutta hän menetti jo alkukaudesta paikkansa avauskokoonpanossa. Siirtohuhuissa häntä on viety viime päivinä West Hamiin.

United etsi jo uusia oikean puolen laitapakkeja siltä varalta, että Wan-Bissaka, 25, jättää seuran, mutta hän on tehnyt viime viikkoina vaikutuksen manageri Erik ten Hagiin. MM-kisatauon jälkeen Wan-Bissaka on ollut manchesterilaisten avauksessa jokaisessa sarjapelissä.

McTominay, 26, on toiminut viime aikoina lähinnä rotaatiopelaajana, ja häntä on huhuttu Newcastleen.

Manchester Unitedissa saattaa kuitenkin tapahtua tässä kuussa vielä pelaajaliikennettä joukkueesta ulos, sillä seura on valmis kuuntelemaan lainatarjouksia laitahyökkääjistään Anthony Elangasta ja Facundo Pellistristä.

Elanga, 20, on pelannut tällä kaudella 18 ottelua tullen usein vaihdosta kentälle, eikä hän ole vielä avannut maalitiliään kuluvalla sesongilla. Ruotsalaislaituri on huhujen mukaan Borussia Dortmundin ja Evertonin kiikarissa.

Pellistri, 21, taas debytoi Unitedin ykkösmiehistössä viime viikolla, vaikka hän siirtyi manchesterilaisseuraan jo syksyllä 2020. Ennen tätä kautta Uruguayn huippulupaus vietti 1,5 vuotta lainalla Alavésissa.