Fulham on ollu pitkään aikeissa kiinnittää laitapuolustaja Cedric Soaresin Arsenalista.

Portugalilaisella ei juuri ole peliaikanäkymiä Emiratesilla, ja siirto läntisempään Lontooseen tuntuisi sopivan kaikille osapuolille.

Mökkiläiset haluavat konkaripakin kuitenkin nimenomaan lainalle, ja tämä tuottaa matkaan pienen mutkan. Seuralla nimittäin on lainalla jo Shane Duffy Brightonista, ja Daniel James Leedsistä. Valioliigan sääntöjen mukaan yhdellä joukkueella saa olla korkeintaan kaksi lainapelaajaa saman sarjan joukkueesta.

Daily Mailin mukaan Fulham on Soaresin lainan mahdollistaakseen muuttamassa Duffyn lainan pysyväksi siirroksi. 31-vuotiaan topparin sopimus Brightonin kanssa on umpeutumassa ensi kesänä, nyt meneillään olevan lainan päätteeksi.

Arsenal ja Fulham ovat jo sopineet puolustajan puolen vuoden mittaisesta lainasta, ja Fulham on lupautunut maksamaan Soaresin 100 000 punnan suuruisen viikkopalkan tämän ajalta kokonaan.