Pikavauhdilla uutta manageria irtisanomansa Frank Lampardin seuraajaksi etsivä Everton etenee hankkeessa.

Useat lähteet ovat kertoneet oletetun ykköskandidaatin, Marcelo Bielsan olevan Lontoossa, neuvottelemassa työpaikasta kasvotusten Toffees-edustajien kanssa.

Seura ei luonnollisestikaan halua olla yhden kortin varassa, varsinkaan kun palvotulla argentiinalaisella kerrotaan olevan suuria varauksia pestin suhteen. Daily Mail ja MARCA ovatkin pallotelleet keskenään eteenpäin ajatusta, jossa kriisinipun managerina nähtäisiin jälleen tuttu italialaisnimi. Tällä kertaa kyse on nuoremmasta painoksesta, Davide Ancelottista.

Carlo Ancelottin 33-vuotias poika toimii tällä hetkellä isänsä apuvalmentajana Real Madridissa, ja toimi vastaavassa positiossa myös Evertonissa. Davide Ancelottin kerrotaan harkitsevan mahdollisuutta paluuseen vakavissaan.