Uuteen amerikkalaisomistukseen hiljattain siirtynyt Bournemouth julkisti torstai-iltana tammikuun toisen hankintansa, maalivahti Darren Randolphin.

West Hamin kirjoilla viimeksi vuodesta 2020 ollut irlantilainen on meritoitunut ennen muuta Mestaruussarjassa, jossa hänellä on takanaan 199 ottelua. Cherries haluaa kuitenkin pitää paikkansa korkeimmalla sarjatasolla, jolla Randolph on ehtinyt torjua 34 ottelussa.

18 kuukauden sopimuksen solminut konkari liittyy maalivahtiosastoon, jossa jo aiemmin ovat Neto, Randolphin maanmies Mark Travers, sekä 20-vuotias Cameron Plain.

– Olen joutunut taistelemaan paikasta muiden maalivahtien kanssa lähes jokaisessa edustamassani seurassa, se on pelin henki. Olemme lopulta täällä puskemassa toinen toisiamme eteenpäin.

Bournemouthin toimitusjohtaja Neill Blake ylistää tulokkaan kokemusta.

– Darren on pelannut korkeimmilla sarjatasoilla Englannissa ja Skotlannissa, omaa kokemusta Mestarien liigasta, ja on edustanut maajoukkuettaan lukemattomia kertoja.

Bournemouthin toinen tammikuun kiinnitys on Ranskan Lorientista saapunut laituri Dango Ouattara. Seura maksoi 20-vuotiaasta 22,5 miljoonaa euroa.