Chelsea on hankkimassa Malo Guston Lyonista.

Fabrizio Romanon mukaan seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta. Gusto pelaa loppukauden Lyonissa. Lyon on ollut avoin myymään oikean laitapuolustajan, mutta vain sillä ehdolla, että hän pelaa kevätkauden ranskalaisseurassa.

Chelsea maksaa Gustosta noin 30 miljoonaa euroa ja lähettää pelaajan välittömästi lainalle takaisin Lyoniin. Romanon mukaan Gusto käy lauantaina Chelsean lääkärintarkastuksessa.

Chelsea on ollut muutaman viikon ajan Guston kintereillä.

19-vuotias Gusto nousi viime kaudella pysyvästi Lyonin edustusjoukkueeseen ja nappasi itselleen välittömästi suuren roolin. Kuluvalla kaudella Gusto on aloittanut kunnossa ollessaan jokaisen Lyonin sarjaottelun, ja on lisäksi pelannut wingbackina.

Chelsea on käyttänyt suorastaan valtavasti rahaa jo tammikuussa.

Benoît Badiashile saapui AS Monacosta 38 miljoonalla eurolla. Chelsea maksoi Noni Maduekesta 35 miljoonaa euroa PSV:lle. Mykhailo Mudrykin hankinta Shakhtar Donetskista maksoi 70 miljoonaa euroa ja siirtosumma voi kasvaa sataan miljoonaan euroon. Chelsea maksoi David Datro Fofanasta Moldelle 12 miljoonaa euroa ja João Félixin kevätkauden lainasta Atléticolla 11 miljoonaa euroa. Lainassa ei ole mukana osto-optiota.