Bryan Gil pelasi viime kauden jälkimmäisen puolikkaan Tottenhamista lainalla Valenciassa.

21-vuotias vasen laitahyökkääjä palasi viime kesänä Tottenhamiin. Valencia halusi Gilin uudestaan lainalle, mutta espanjalainen jäi Lontooseen.

Gil on jäänyt kuluvalla kaudella suorastaan olemattomalle vastuulle Antonio Conten alaisuudessa. Teknisyydestään tunnettu Gil ei ole onnistunut murtautumaan Conten suosioon. Gil on pelannut koko kaudella yhteensä vain 306 minuuttia. Conte nosti Gilin vuodenvaihteessa kahdesti avaukseen Valioliigassa, mutta sittemmin vastuu on jälleen tippunut olemattomaksi.

Sevillalaistoimittaja José Manuel Garcían saamien tietojen mukaan Sevilla ja Tottenham ovat päässeet sopuun siitä, että Gil palaa tammikuussa Sevillaan.

Tottenham hankki Gilin Sevillasta puolitoista vuotta sitten 25 miljoonalla eurolla. Toimittajan mukaan seurat neuvottelevat vielä siitä, onko lainassa mukana osto-optio ja onko se pakollinen. Tottenham haluaa lainaan mukaan ostovelvoitteen, mutta Sevilla toivoo ennemmin osto-optiota.