AS Roman keskikenttäpelaaja Nicolò Zaniolo on kieltäytynyt siirrosta Bournemouthiin, kertoo Sky Sport Italia.

Zaniolo, 23, olisi saanut Bournemouthissa ”merkittävän” palkankorotuksen. Cherriesin edustajat matkustivat Roomaan houkutellakseen Zaniolon Englantiin, mutta he tiesivät jo etukäteen, että Zaniolo haluaa luultavasti jatkaa pelaamista seurassa, joka pelaa eurocupeissa.

Bournemouth nousi täksi kaudeksi Valioliigaan, jossa se on kirjoitushetkellä kolmanneksi viimeisenä.

Italialaismedian mukaan AS Roma on raivoissaan siitä, että Zaniolo hylkäsi Bournemouthin tarjouksen ja tavasta, jolla hän sen teki.

Roma ja Bournemouth pääsivät sopuun 30 miljoonan euron siirtokorvauksesta, joka olisi voinut kasvaa bonusten myötä vielä viidellä miljoonalla eurolla. Lisäksi italialaisseura olisi saanut kymmenen prosentin osuuden Zaniolon seuraavasta siirtosummasta.

Zaniolo ei kuitenkaan koskaan ollut aikeissa siirtyä Bournemouthiin, koska hän koki, että se olisi ollut askel taaksepäin hänen urallaan. Italialaistaituri ei vaivautunut edes itse tapaamaan Bournemouthin edustajia, jotka matkustivat Roomaan hänen takiaan.

Calciomercato-sivuston mukaan Zaniolon agentti esitti Bournemouthille vaatimuksia, joiden tarkoituksena oli varmistaa, että Valioliiga-seura vetäytyisi diilistä. Zaniololle vaadittiin muun muassa kuuden miljoonan euron vuosipalkkaa sekä 25 miljoonan euron ulosostoklauusulia siltä varalta, että joukkue putoaa Valioliigasta. Kyseinen hinta olisi ollut voimassa myös siinä tapauksessa, että tarjous olisi tullut italialaisseuralta.

Zaniolo on päässyt jo henkilökohtaisista ehdoista sopuun AC Milanin kanssa, mutta seurat eivät ole päässeet keskenään yhteisymmärrykseen siirron ehdoista. Myös Tottenham on huhujen mukaan kiinnostunut Zaniolosta.