Leicester on vahvistanut hankkineensa laitahyökkääjä Tetên loppukauden mittaisella sopimuksella.

Brasiliaa nuorten maajoukkueissa edustanut Tetê, 22, on pelannut viime keväästä asti Lyonissa, jossa hän esiintyi tällä kaudella 19 ottelussa tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen viisi.

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA antoi Tetên ja muiden Ukrainassa pelaavien ulkomaisten pelaajien jäädyttää sopimuksensa Venäjän hyökkäyksen takia. Näin ollen Tetê lähti Shakhtar Donetskista viime vuonna ainakin väliaikaisesti muualle.

Athleticin mukaan Leicesterin oli sovittava siirtokorvauksesta Lyonin kanssa. Vielä ei ole tiedossa, mitä Tetên ja Shakhtarin sopimukselle lopulta tapahtuu, mutta Leicesterin tiedotteen mukaan brassilaiturin on ”tällä hetkellä määrä palata” ukrainalaisseuraan ensi kesänä.

FIFA:n odotetaan arvioivan ukrainalaisseuroja koskevat säännöt uudelleen tämän kauden jälkeen.

Leicester City

@LCFC
Tetê signing: 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙡𝙚𝙩𝙚𝙙 🖊️