Newcastlen manageri Eddie Howe sanoo, että keskikenttäpelaaja Jonjo Shelvey neuvottelee siirrosta Nottingham Forestiin.

Englannin A-maajoukkueessa kuudesti esiintynyt Shelvey, 30, on edustanut Newcastlea seitsemän vuoden ajan ja pelannut seurassa yli 200 ottelua, mutta tällä kaudella hän on päässyt kentälle vain viidesti.

Howe sanoi lehdistötilaisuudessaan, että hän haluaisi pitää Shelveyn joukkueessaan, mutta hän ymmärtää pelaajan halun lähteä muualle. Aiemmin tässä kuussa Newcastlesta Nottingham Forestiin siirtyi jo hyökkääjä Chris Wood.

– Jonjo on ollut valtavan iso pelaaja tälle seuralle viimeisten seitsemän vuoden aikana. Hän on ollut erittäin tärkeä osa joukkuettani saavuttuani tänne. Valitettavasti hän on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista, sanoi Howe BBC:n mukaan.

– En todellakaan haluaisi menettää häntä, mutta kuten Chris Woodin tapauksessa, ymmärrän pelaajan toiveet ottaen huomioon, että hänen sopimuksensa [Newcastlessa] päättyy ensi kesänä.

– Seura voi pitää lähtöhaluisen pelaajan, mutta jokainen tilanne on käsiteltävä yksilöllisesti ja yritettävä arvioida, mikä olisi parhaaksi pelaajalle ja seuralle.