Arsenaliin viime kesänä saapunut, vielä tovin teini-ikäinen brasilialaislaituri Marquinhos on matkalla loppukauden mittaiselle lainalle Mestaruussarjan Norwich Cityyn, kertoo toimittaja Ryan Taylor.

Taylorin mukaan asiasta on jo sovittu, ja 19-vuotias läpikäy Canariesin lääkärintarkastuksen siirtoa varten pikapuoliin.

Ryan Taylor

@RyanTaylorSport
Exclusive: Arsenal winger Marquinhos joining Norwich City on loan for remainder of the season. Gunners have given 19-year-old Brazilian green light to travel to East Anglia for medical. Deal likely to be completed in next 24 hours. #AFC #NCFC

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on siis saamassa rinnalleen uutta nuorta voimaa. Marquinhos on ehtinyt debytoida Arsenalin edustusryhmässä, kirjauttaen Eurooppa-liigaa lukuunottamatta tililleen lähinnä irtominuutteja. Maanosan kakkoskisassa niitä on kertynyt kolmessa ottelussa 148.

Pelaajan sopimus Arsenalin kanssa jatkuu kesään 2027 saakka.