Tottenham Hotspurin leirissä odotettiin jo laitapuolustaja / wingback Pedro Porron saapumista, tämän saatua lähtöluvan seurastaan Sportingista. Portugalilaiset päätyivät kuitenkin lopulta torjumaan lontoolaisten tarjouksen, kertoo The Athleticin David Ornstein.

23-vuotias oli vahvasti vaihtamassa paitaa, ja Sporting oli jo edistyneissä neuvotteluissa värvätäkseen tämän tilalle Héctor Bellerínin Barcelonasta. 11 vuotta Arsenalin kirjoilla ollut pakki siirtyi kotikulmilleen virallisesti viime syyskuun alussa, vietettyään edellisen kauden lainalla Real Betisissä.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 Tottenham move for Pedro Porro is off after Sporting Lisbon reneged on terms of proposed deal. 23yo distraught after #SportingCP president told right wing-back that following Saturday’s League Cup final he would be allowed to leave @TheAthleticFC #THFC theathletic.com/4135097/2023/0…
nytimes.com

Ornstein: Porro Spurs move stalls, Chelsea Fernandez talks advance, Saudi Arabia to sponsor Women's...

David Ornstein brings you everything you need to know before the January transfer window shuts

Tottenham näyttää nyt siis jäävän vaille Espanjan maajoukkueessa debyyttinsä tehnyttä pelaajaa, jonka tahti Sportingissa on ollut vakuuttava; tällä kaudella 25 ottelussa kolme maalia ja 11 maalisyöttöä.

Porro on City Football Groupin omistaman Gironan kasvatti, ja siirtyi Sportingiin virallisesti viime kesänä Manchester Cityn organisaatiosta.