Brentford on vahvistanut, että sen laitahyökkääjä Sergi Canós viettää loppukauden lainalla kreikkalaisesssa Olympiakosissa.

Espanjalaisen Canósin, 25, ja Brentfordin sopimus päättyy ensi kesänä. Vaikka diili sisältääkin jatko-option yhdestä lisäkaudesta, Athleticin mukaan vaikuttaa todennäköiseltä, että hän on jo pelannut viimeisen ottelunsa seurassa.

Canós pelasi Brentfordissa ensimmäisen kerran jo kaudella 2015-16 lainalla Liverpoolista ja hän siirtyi pysyvästi Beesin riveihin tammikuussa 2017 Norwichista.

Espanjalaislaituri on pelannut Brentfordissa 249 ottelua tehden niissä yhteensä 36 maalia ja syöttäen 33. Hän oli varsinkin Mestaruussarjassa iso pelaaja Brentfordille, mutta kuluvalla kaudella hän on päässyt kentälle vain kuudesti ja pelannut alle 90 minuuttia koko sesongin aikana.

Brentford FC

@BrentfordFC
Best of luck for the rest of the season, @sergicanos ❤🐝